This is not a joke...this is just another sad story in our human civilization...CIVILIZED??? Hahaha...F**k that, watch this....real and raw!

Lihat fetus di atas meja penyembelihan. Si kawan-kawan kita sedang bersiap sedia memulakan projek.

Projek kanibal. Lihat reaksi si kawan kawan. Selamba, macam potong ayam saja. So evil!!!

Siap tangkap video lagi.  Apa ba sebenar dorang buat ni ya??? Gila!!!

Adakah ini satu lagi kanibalisma dalam tamadun moden manusia? Atau mungkin mereka melakukannya atas sebab penyelidikan? Siapa tahu. Tetapi menurut dari laman sumber gambar ini, si kawan-kawan diatas ini adalah mereka yang melakukan perniagaan makanan 'eksotik'. Eksotik??? (geleng kepala) Kunun-kununnya 'makanan' seperti ini mempunyai khasiat luarbiasa dan sememangnya ada permintaan dari penduduk tempatan. Huh! Memang dunia ini makin panas. Kanibalisma bukan lagi cerita tahyul, dongeng atau cerita datuk nenek moyang kita dahulu kala. Sekarang ini kanibalisma ini makin moden dan sememangnya lebih KEJAM!!!! Evil...so damned people!!! Ini satu perkara yang perlu anda tahu. Ini adalah kanibalisma di JEPUN. Negara maju tapi orangnya perangai macam bangkai!!! Tidak cukupkah dengan bala yang diperturunkan oleh Tuhan terhadap kamu??? Wake up Japs!!!

Saya bilang:
God have mercy on us...Again...Amen. May their souls rest in peace. Kalau saya, biarlah saya makan biawak dari makan orang.

1 comments

  1. HoneyBUZZin // January 31, 2012 at 8:19 PM  

    This is one hell of an awful pic. Semakin maju dan pintar minda seseorang..semakin banyak yang perlu kita ragui. Ternyata manusia jenis ini adalah dari golongan ini - GILA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...